Dječji krevetići

AZZURRA DESIGN SUSTAV BABY SPACE

Baby Space revolucija počinje ovdje!

Baby Space objedinjuje krevetić, kolijevku i veliki prostor za povijanje i presvlačenje bebe na integriran i sinergijski način.

Jedinstven u svojoj vrsti u smislu dizajna i funkcionalnosti, omogućuje integraciju više dnevnih radnji u malom prostoru, jamčeći minimalne pokrete novorođenčeta u potpunoj sigurnosti, od prostora za spavanje do prostora za presvlačenje, bez promjene njegove spokojnosti.

STOL ZA PREVIJANJE

Sastoji se od originalne dizajnerske ideje Azzurra, koja vam omogućuje presvlačenje bebe direktno na dijelu krevetića blokiranjem odgovarajućeg stola za prematanje sa strane krevetića.

Mekana tkanina za previjanje umentnuta na vrhu omogućuje potpuno udobno umotavanje novorođenčeta.

KOLIJEVKA REDUKTOR

Omogućuje vam da novorođenče u njegovim prvim fazama života dočekate unutar njegovog krevetića, ali u intimnijem i zaštićenijem prostoru.

Može se koristiti na krevetićima Azzurra Design, opremljenim setom za podešavanje letvičaste podnice u 2 položaja i po mogućnosti s ugrađenim štitnicima protiv ugriza. Bitno je postaviti visoku poziciju baze kreveta, budući da kolijevka leži na madracu krevetića .

Podstava je u potpunosti od pamuka s bočnim trakama od prozračne mreže. Standardnu opremu čine madrac, posteljina i jastuk.

Mjere kolijevke reduktora: 70x62x32 cm

Mjere ploča stola za previjanje 82×80 cm

Završeci boja ploča stola za previjanje: bijela

Varijante boja podloga za previjanje: bijelo-siva

Mogućnost boja postolja-reduktora: bijelo-siva

Prilagodljiv na modele krevetića: Web, Baby Dream, Star, Fun, Starlette, Love Me, Mars, Cuore Stelle, Funky, Sophia.

Made in Italy.

Rok isporuke: 10-15 radnih dana